Xperia X8 Администратор
Брой мнения : 210 Join date : 28.05.2012 Age : 32 Местожителство : Павликени, Велико Търново
| Заглавие: Форумът ТЪРСИ ЕКИП !!! Вто Май 29, 2012 1:19 am | |
| Тъй като форумчето е прясно-прясно и съвсем новичко, следователно ни трябва и екип. Търсят се модератори и графични дизайнери. Developer-и също. Няма някакви специални изисквания, нужно е просто желание за работа с нас, малко свободно време, през което да се напише някоя нова тема или мнение, да се следи за спазването на приличния тон във форума между потребителите и да се създава приятна атмосфера за всички. С предимство е и опити в предишни форуми. А графичните дизайнери могат да бъдат онези от вас, които имат познания в областта на фотошопа и другите производни програми. Хайде, чакаме ви. | |
|
Андонова Модератор
Брой мнения : 211 Join date : 12.06.2012 Age : 39 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Форумът ТЪРСИ ЕКИП !!! Вто Юни 12, 2012 5:27 am | |
| Аз ако може искам да стана модератор на форума за "Под Прикритие" Принципно вися доста в нета,а ако нещо ми се наложи да ме няма ще уведомявам | |
|
Xperia X8 Администратор
Брой мнения : 210 Join date : 28.05.2012 Age : 32 Местожителство : Павликени, Велико Търново
| Заглавие: Re: Форумът ТЪРСИ ЕКИП !!! Вто Юни 12, 2012 2:01 pm | |
| Давам ти права на модератор върху целия форум. Доверявам ти се, защото ми изглеждаш активен потребител. | |
|
Андонова Модератор
Брой мнения : 211 Join date : 12.06.2012 Age : 39 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Форумът ТЪРСИ ЕКИП !!! Вто Юни 12, 2012 2:23 pm | |
| Мерси,за оказаната чест Форума искам да стане един от посещаемите.Хубаво е да има още много хора,с които да си лафиме | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Форумът ТЪРСИ ЕКИП !!! | |
| |
|